top of page

Dániel, SEO expert
2019. dec. 15. 

8 évet volt beragadva a diplomám a hiányzó német nyelvvizsga miatt. Ezalatt sok nyelvtanárt elfogyasztottam, többször újrakezdtem, de mind hiába. Aztán rátaláltam Timire, aki Skype-n keresztül pár hónap alatt sikeresen felkészített rá :)

Ezt követően felfrissítettük az angolt is, és javaslatára indultam neki Malajziának (mondván hogy ott tanult angol van, könnyebb megérteni). Ennél nagyobb hibát el sem követhetett volna 😅, mert rájöttem, hogy képes vagyok élesben használni az angolt, és most minden pénzem az utazásokra ment (Afrika, Közel-Kelet, stb), így most gyűjthetek a következő nagy útra 😂

Csilla, 13 éves tini anyukája
2020. jan. 4. 

Lányom angolt tanul és németet. Az angollal probléma volt nem szerette, kifejezetten utálta az angol órákat, de Timi megszeretette a nyelvet. Nagyon hatekony, rugalmas, türelmes. Mi ajánljuk nagy szerettel.

Renáta, 22 éves pályakezdő
2019. szept. 11. 

"Ma kaptam választ a XXXXX-től, hogy felvettek. Ez egy álom cég volt számomra, és az interjú nagy meglepetésemre angolul volt.
Szeretném megköszönni a támogatásod és a felkészítést, úgy gondolom a tudás nélkül, amit az órák alatt elsajátítottam tőled ez nem sikerült volna!"

Kovács Zoltán
Ügyvezető,  ABMT Kft.

2019. dec. 6. 

Nem azért ajánlom Tímeát nyelvtanárodnak mert kedves, vicces és türelmes, bár ez is mind igaz. Azért ajánlom Tímeát, mert nagyon hatékony nyelvtanár. 

Könnyedén azonosítja azokat a részeket amikben bizonytalan vagy, és szelíd türelemmel vezet rá a megoldásra - újra és újra ha kell. Ösztönös tehetsége van a pedagógiához, ami sajnos elég ritka, így nagyon értékes tulajdonság.

Jászberényi Ivett
Ügyvezető,  Optitax Számviteli Kft.

2019. aug. 8. 

"Szeretném Neked megköszönni az eddigi tanításaid, óriási élmény volt Anglia. Pozitívan csalódtam a tudásomban és tudom, hogy ezt Neked köszönhetem :-)

A kiírások, a közlekedés, a párom beszédének a megértése simán ment, mindent értettem. Kisebb dolgokat le tudtam kommunikálni (rendelés, megköszönés, vásárlás, stb.). Az angolokat nem értettem sokszor, de a párom válaszát mindig. Nem gondoltam volna, hogy már ennyi mindent tudok. Fejből le tudtam fordítani a Sherlock Holmes ház belépő jegyén lévő ismertető szöveg 1/3-át a házról és a benne lakókról, anyukám csak nézett."

web - London kicsi.jpg

Martin, 28 éves kintlévőség kezelő
2019. dec. 6. 

I have been studying with Tímea for approximately 2 years, and she is perfect teacher and a likeable person as well.

I was taught by so many English teachers but she is the best I have ever met. I don't feel the pressure on me but I can't be grateful enough for the improvement I have achieved so far. The classes are never boring, she always finds an enjoyable way to practice. If you are looking for a teacher with a shining and positive personality, who is beautiful, nice, funny and smart, you can't find a better person than Tímea.


Fanni, 22 éves pályakezdő
2019. dec. 16. 

Timi nagyon kedves, rugalmas tanár. Teljes mértékben az én igényeimhez igazodva készültünk fel a szakmai nyelvvizsgamra, mindössze két hónap alatt. A vizsga nagyon jól sikerült. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy laza, de következetes, lelkiismeretes tanár segítségével szeretne fejlődni.


Panna és Liza anyukája
2019. dec. 12. 

Nagy szerencsénk volt, amikor (ismeretlenül) rátaláltunk Tímeára. Egyik lányunk (Liza, 11 éves) németet tanult nála, másik lányunk (Panna, 13 éves) azóta is nála tanul angolul. 

Panna ez év szeptemberétől magántanulóként igyekszik helyt állni a tananyag elképesztő mennyiségét elsajátítva és vizsgázva , egy tanulói csoport segítségével. Az angol vizsga az egyetlen, amelyre lelkesen készül és biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz a legkönnyebben teljesíthető akadály ebben a tanévben. Talán csak anyukaként az okoz "gondot", hogy amikor rászólok, hogy ideje lenne abbahagyni a sorozatnézést, akkor az a válasz, hogy "De Anya, angolul nézem (feliratozva) és légy szíves hadd tanuljam még tovább a nyelvet." Ilyenkor nem tudok mit mondani.

"Külön köszönjük, hogy Panna szereti az angol nyelvet, és bátrabban is beszél, mint mikor még csak az iskolában tanult."

Szeretnél Te is ilyen elégedett lenni?

Tedd meg az első lépést,
és jelentkezz a hamarosan induló szeptemberi ANGOL FRÖCCS kurzusra!


(ez még semmire nem kötelez)

Ha most még semmiképpen sem szeretnél elkezdeni tanulni,
gondolj azokra az ismerőseidre, akik már említették, hogy kell (kéne) nekik az angol. 

Biztos van ilyen, nem is egy :) 


Maradjunk kapcsolatban, hogy emlékezz rám.
Hátha pont Te segítesz nekik abban, hogy átlépjék a határaikat:

bottom of page