top of page

A közös munka menete

 

Demo óra

Érdeklődésedet követően egyeztetünk egy ingyenes, és kötelezettségektől mentes demo órát (ismerkedés, beszéd, olvasás, feladatok, célok egyeztetése… stb.), amely arra szolgál, hogy lásd, milyen a tanítási stílusom, és eldönthesd, szeretnél-e velem tanulni. A demo óra kb. 20 perc.

 

Árak és fizetés

A pontos árakat a szint, az időpontok, az intenzitás, és az egyéb egyéni igények függvényében alakítjuk ki a demo órát követően. 

A fizetés banki átutalással, Ft vagy EUR alapú bankszámlára, előre utalással történik. A gyakorlat az, hogy 10, vagy alacsonyabb óraszám esetén 4 alkalommal tervezünk előre. Minden további egyedi eset (pl. állásinterjú, soron kívüli sürgős gyakorlás) megbeszélés kérdése.

A zökkenőmentes tervezés érdekében kérlek, figyelj arra, hogy az óra megkezdése előtt legalább 3 nappal megtörténjen az utalás.

A szolgáltatásról szóló számlát a fizetés beérkezése után kapod meg e-mailben.

 

Órarend

Mind fix órarendre, mind hétről-hétre történő tervezésre van lehetőség. Ha a tervezett tanórát valamiért le kell mondani, elhalasztjuk egy következő, alkalmas időpontra. Óralemondásra az óra megkezdése előtt legalább 24 órával van lehetőség, különben az óra felszámításra kerül. 

 

Tananyag

A tanítás online történik. Az órai tananyagot biztosítom, az alapos gyakorlás és a hanganyagok végett azonban előszeretettel szoktam tankönyv beszerzését is javasolni.

bottom of page